Sound Pollution är ett av de största och mest framgångsrika alternativa musikbolagen i Skandinavien.

Fysisk Distribution

Sound Pollution är ett av de största och mest framgångsrika alternativa musikbolagen i Skandinavien. Sound Pollution har omfattande erfarenhet inom ett brett spektrum av områden. Genom Sound Pollution kan vi erbjuda Skandinaviens största oberoende musik-distribution, med en mer än 25-årig historia.

Egen musikproduktion / inhouse labels
Promotion avdelning
Digital avdelning
Skivbutik
Postorder
Förlag

Vår distributions-avdelning representerar både Svenska och internationella skivbolag i de Skandinaviska territorierna. Vi arbetar med bolag som har en stark identitet och vi är vidsynt införstådda med och respekterar sättet de valt att profilera sin label på.  Med en extraordinärt kompetent och erfaren personal har vi möjligheten att få ut det bästa och det mesta av de produkter vi marknadsför och distribuerar.

Vår in-house promotionavdelning kan erbjuda många olika lösningar på marknadsföringspaket. Utöver fullständig label-promotion kan vi även erbjuda promotion för speciellt utvalda produkter. På den digitala marknaden har vi bästa tänkbara kunnande och organisering. Vi är naturligtvis totalt medvetna om hur viktig denna del av industrin är idag. Vi letar alltid efter nya marknadsområden och vår digitala avdelning är konstant uppdaterad och intresserad av nya kreativa lösningar för att synliggöra de produkter vi säljer.

Sound Pollution har också sin egen musikproduktion och sina egna in-house lablar; Black Lodge och Wild Kingdom. Där hittas backkatalog såväl som nya utgivningar och produkter av framgångsrika artister, som till exempel Bullet, The Hellacopters och Sabaton, för att nämna ett fåtal. Sound Pollutions butik är belägen i centrala Stockholm (Gamla stan) och har ända sedan den öppnade varit en av de viktigaste skivbutikerna  i Sverige, med sitt breda och stora sortiment av alternativ musik och merchandise.

Butikens postorder och websida når även kunder i hela Skandinavien. Förlagsverksamheten är en av de snabbast växande avdelningarna hos Sound Pollution och genom vårat samarbete med Sony/ATV Publishing har vi all den erfarenhet och det kunnande som krävs för att göra alla tänkbara affärspartners fullt medvetna om vår katalog.

Vi erbjuder även en export-distributionsservice. Både fysisk och digital. Genom våra många olika partners når vi de flesta länder ute i världen.

Dela