Twilight Force förbereder sig inför Sabaton Open Air

Sedan releasen av sitt debutalbum “Tales Of Ancient Prophecies” har killarna i Twilight Force fått lära sig att läsa bra recensioner!

Skivan hyllas unisont av en enig kritikerkör och för varje dag som går dyker det upp nya fina recensioner.

Close-Up 7/10

”Och trots att Falubandet – Joakim Brodén i Sabaton gästar i Gates Of Glory – sväljer varenda klyscha med hull och hår är det för bra för att inte gilla.”

Sweden Rock 8/10

”Om den här plattan hade släppts i den – för den här genrens – gyllene tidsera, även kallad ”runt millennieskiftet”, hade Twilight Force varit en av branschens största förkämpar vid det här laget.”

Nöjesguiden / mkt glad mun

”Med sina rötter i Rhapsodys musikaliska fantasy-värld tar Twilight Force med dig på en verklighetsflykt tillbaka till det tidiga 2000-talet.”

Nu förbereder bandet sin efterlängtade Svenska Live debut, bandet är bokade till Sabaton Open Air och ställer sig på scenen Lördagen den 16 Augusti.

Bandet kommer att bjuda på en intensiv och minnesvärd ljudupplevelse, samt bjuda in publiken till ett magiskt universum fyllt av heroiska berättelser och fascinerande mytiska världar.

"I vinden viskas det även om att mörksens odjur och väsen börjar röra sig mot Dalarna. Men legenderna talar om att Twilight Force kommer stå som ljusets sista bastion under festivalen, och försvara kungariket med magiskt stål och tordönsvrål. Missa inte denna uppgörelse mellan det onda och det goda på Sabaton Open Air."

Drakeld och svärdssving!

Dela