Hjalle Östman - skriver avtal med Wild Kingdom / Sound Pollution

Det är med stor glädje som vi kan meddela nyheten om att Hjalle Östman precis har signerat ett avtal med Wild Kingdom/Sound Pollution.

Hjalle Östman är till vardags sångare i ett av Sveriges allra största punkband och nu visar han som soloartist upp en helt ny sida av sig själv! Eftertänksam och utlämnande och med melodier som för tankarna till Stefan Sundström och Lars Winnerbäck.

Hjalle gjorde under sommaren en exklusiv spelning på Peace & Love, en spelning som gjorde det omöjligt för nya ögonvittnen att inte kapitulera inför Hjalle fantastiska melodier och innehållsrika texter.

Måndagen den 1 September släpps Hjalles singel “Mirakel”, en låt där Hjalle får hjälp av Stefan Sundström med sången.

Den 17 Oktober släpps debutalbumet ”Ni Vet Ingenting”, Hjalle har spelat in skivan tillsammans med Anders Brandström, Erik Berglund, Micke Alvmarken, Hanna Enlöf  och Jonas Nyström  i Studio Boomtown i Borlänge. Enkelt vackra, sköra sånger och geniala melodier fyllda av innehållsrika texter, kanske den totala motsatsen som sångare och låtskrivare i öronbedövande punkbandet Mimikry!

Hjalle kommer att turnera hela hösten, både med band och ibland bara med en extra gitarr.

Hjalle Östman är en viktig och unik artist som behövs i dessa tider när vindarna blåser upp från de mest märkliga och farliga håll.

 

Dela