Nytt album med bästa Blackberry Smoke!

"Holding All The Roses" heter Blackberry Smokes nya album som släpps den 6 februari. Skivan är inspelad och producerad av Brendan O´´Brien som tidigare jobbat med bland annat AC / DC, Black Crowes, Soundgarden & Pearl Jam.

Så här säger bandets sångare Charlie Starr om skivan:

Blackberry Smoke gjorde tre utsålda spelningar i Sverige precis innan jul och möttes av en entusiastisk publik i alla åldrar.

Bandet fick sitt genombrott i Europa med albumet ”The Whippoorwill” och gjorde efter det en bejublad Europaturné, Live plattan / DVD´n "Leave A Scar" bekräftade det vi sett live och nu är det alltså dags för en helt ny skiva.

Blackberry Smoke har varit aktiva som band sedan år 2000 och turnerat tillsammans med bland andra Zac Brown Band, ZZ Top, George Jones och Lynyrd Skynyrd. Genom aktivt turnerande i hemlandet och flera svängar i Europa har bandet svetsats samman till en grad som gör det omöjligt för nya ögonvittnen att inte kapitulera inför deras tunga och innehållsrika sydstadsrock….

Så missa inte att uppmärksamma Blackberry Smoke - Holding All The Roses med release den 6 Februari. På  Earache Records med exklusiv distribution genom Sound Pollution.

Dela