Blackberry Smoke - Holding All The Roses - På Sverigetopplistan!

Blackberry Smokes nya album "Holding All The Roses" går in på plats 15 på Sverigetopplistan! Kanske inte helt oväntat då bandet vid sina Sverigebesök spelat för utsålda hus och skivan har dessutom höjts till skyarna av recensenter.'"Too High", andra singeln från albumet har blivit en P4 favorit och bandet har precis i dagarna färdigställt en video till låten, se den här:

Nils Hansson i DN skriver såhär:

”Holding all the roses” kan vara det mest klassiska som produceras i facket i år. Bara bandets fjärde album, efter femton år på vägarna, men med en imponerande känsla för just balans mellan komponenterna. Kanske allra tydligast i titel­låtens halvakustiska bluegrassmetal med fiol och stämsång, men precis som en gång hos The Band hör man ett band så samspelt att de verkligen kan göra nästan vad de vill, som laborerar med fler traditioner än de flesta men ändå får det att låta så enkelt.

Engelska Classic Rock utnämner skivan till månadens album!

Och lovorden bara fortsätter!!

Och att det Brendan O'Brien (AC / DC, Black Crowes, Bruce Springsteen, Soundgarden, Pearl Jam) producerade albumet just nu är den bäst säljande skivan på landets bensinmackar säger väl allt om bandet.

Dela