Välkommen till Sound Pollution

Sound Pollution är ett av de största och mest framgångsrika oberoende musikbolagen i Skandinavien, med en mer än 30-årig historia och ett mycket stort, brett kunnande inom många områden.

Under Sound Pollutions paraply återfinns en av Skandinaviens största oberoende distributörer av musik, med egna skivetiketter, en promotionavdelning, skivbutik, postorder och det egna förlaget Sound Pollution Songs.

För våra nyhetsbrev, beställningsinformation och kommande släpp, ladda ned våra Nyhetsbrev. Du hittar också de senaste nyhetsbreven direkt från huvudmenyn ovan.

Senaste nytt

Denna video-spellista ger dig en snabb överblick över några av våra senaste släpp och återutgivningar från våra egna etiketter och de skivbolag som vi distribuerar.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

* indicates required

Sound Pollution kommer att använda uppgifterna du lämnar till att skicka ut nyhetsmail om artister och aktuella releaser. Genom att kryssa i rutan här nedan ger du ditt samtycke till email-utskick från oss.

Du kan när du vill avregistrera dig genom att klicka på unsubscribe-länken längst ner i nyhetsmailen du får av oss, eller genom att kontakta oss på news@soundpollution.se. Vi behandlar dina uppgifter med respekt och integritet. Genom att klicka subscribe här nedan så ger du oss tillåtelse att använda informationen du lämnat till våra mailutskick.

Vi använder Mailchimp som vår marknadsföringsplattform. Genom att klicka Subscribe nedan godkänner du att din information överförs till Mailchimp för att bearbetas. Läs mer om Mailchimps sekretesspraxis här.