Under Sound Pollutions paraply återfinns en av Skandinaviens största oberoende distributörer av musik, med egna skivetiketter, en promotionavdelning, skivbutik, postorder och det egna förlaget Sound Pollution Songs.

Distribution

Vi distribuerar och marknadsför din produkt i hela världen, fysiskt och digitalt. Sound Pollution har mer än tre decenniers erfarenhet inom underhållningsbranschen, logistik i toppklass, nära relationer med handlare och återförsäljare, och en gedigen historik med framgångsrika lanseringar av nya produkter.

Promotion

Vår egen promotionavdelning kan erbjuda flera olika typer av paketlösningar, och förutom att sköta promotion för ett helt bolag kan vi också erbjuda våra tjänster för enskilda produkter.

Publishing

Sound Pollution Songs AB är ett oberoende musikförlag i Skandinavien med en katalog som består av fler än 3000 låtar. Bland dessa återfinns låtskrivare i toppskiktet, och målet är att etablera ett nätverk för att utveckla våra låtskrivare på den globala marknaden, med ett oberoende bolags atmosfär.